اگر تصمیم به خرید تلویزیون دارید و حداقل چند مدل از تلویزیون های موجود در بازار را دیده اید، حتما متوجه دشواری انتخاب و پیدا کردن بهترین تلویزیون شده اید. برای اغلب کسانی که قصد خرید تلویزیون را دارند، “بهترین برند تلویزیون کدام است؟”، مهمترین سوال است. سوالی که اغلب جواب درست و دقیقی برای آن پیدا نمی کنند. اگر شما هم چنین سوالی دارید، توصیه می کنیم در ادامه با ما همراه باشید.
در این مطلب قصد داریم شما را با بهترین برند های تلویزیون ایرانی آشنا کنیم و ویژگی های مختلفی که محصولات هر یک از این برند ها دارند را شرح دهیم. اما چرا تلویزیون ایرانی؟ پاسخ به این سوال اصلا دشوار نیست. قیمت پایین تر تلویزیون های ایرانی، مهمترین دلیل برای خرید آن هاست. این روز ها محصولات خارجی، مخصوصا لوازم خانگی و صد البته تلویزیون، قیمت بسیار بالایی دارند. بنابراین برای کسانی که می خواهند با بودجه مورد نظر خود، تلویزیون بهتری خریداری کنند، تلویزیون های ایرانی گزینه های جذابی هستند که حتما باید خرید آن ها در نظر گرفت.
بهترین تلویزیون ایرانی کدام است؟
در سال های اخیر، مخصوصا بعد از خروج شرکت های بزرگ تولید کننده لوازم خانگی از ایران، برند های ایرانی رشد بسیار زیادی داشته اند و برخی از آن ها به خوبی توانستند جای رقبای خارجی خود را در بازار بگیرند و رضایت مشتریان خود را جلب کنند. از جمله موفق ترین برند های ایرانی تولیدکننده تلویزیون می توان به جی پلاس، ایکس ویژن و اسنوا اشاره کرد. نکته ای که در محصولات جدید این برندها به وضوح قابل مشاهده است، تلاش برای کسب استاندارد های جهانی و پیش رفتن با آخرین تکنولوژی های بازار است. اغلب مدل های تلویزیون های ایرانی، مجهز به آخرین فناوری های روز دنیا هستند و همین باعث شده است که ارزش خرید بسیار بالایی داشته باشند. البته تلویزیون های ایرانی، همه مثل هم نیستند و ویژگی های کاملا مشابهی را ارائه نمی دهند. در ادامه بهترین برندهای تلویزیونی را ایرانی بهتر می شناسیم.
تلویزیون ایکس ویژن
کمپانی ایرانی ایکس ویژن به تولید انواع مختلف محصولات در زمینه لوازم برقی و خانگی می پردازد اما غالبا مردم ایکس ویژن را با تلویزیون هایش می شناسند و در این زمینه شناخته شده تر است. شرکت مادیران، با تجربه ده ها سال نمایندگی کمپانی های بزرگ خارجی، اقدام به تاسیس شرکتی برای تولید لوازم خانگی در ایران کرد و به این ترتیب ایکس ویژن خلق شد. تلویزین های ایکس ویژن در اندازه های مختلف از 24 تا 65 اینچ تولید می شوند و یکی از مهم ترین مشخصه های آن ها، دارا بودن گیرنده دیجیتال داخلی است که خریدار را از صرف هزینه اضافه برای خرید گیرنده دیجیتال جداگانه، خلاص می کند.
ایکس ویژن از پنل هایی استفاده می کند که تصویر را شفاف و رنگ ها را زنده نمایش می دهد. علاوه بر این، دوام خوبی هم دارند و اغلب خریداران ایکس ویژن از دوام و پایداری بالای تلویزیون های این شرکت، ابراز رضایت کرده اند. تلویزیون های سری XS،XK،KU از جمله بهترین محصولات این شرکت هستند و فروش بسیار خوبی دارند. به طور خلاصه می توان مشخصات و ویژگی های تلویزیون های ایکس ویژن را در چند مورد زیر خلاصه کرد.
- کیفیت خوب پنل
- استفاده از متریال با دوام
- خدمات پس از فروش مناسب
- دارا بودن گیرنده دیجیتال داخلی
- استفاده از پنل های کم مصرف
- پشتیبانی از تکنولوژی تایم شیفتینگ
- دارا بودن سیستم عامل اندروید (در تلویزیون های هوشمند)
تلویزیون اسنوا
بر خلاف تصور خیلی ها، اسنوا یک برند خارجی نیست و محصولات این کمپانی کاملا داخل ایران تولید می شوند. اسنوا در سال 1385 آغاز به کار کرد و از آن زمان به تولید انواع لوازم خانگی و برقی می پردازد. اسنوا در بین عموم مردم بیشتر با یخچال هایش شناخته می شود اما این شرکت مدل های متنوعی از تلویزیون را هم تولید و به بازار عرضه می کند. تلویزیون های اسنوا معمولا دارای پنل LED هستند اما چند مدل خاص هم دارد که از پنل OLED استفاده می کنند. سایز 43 و 50 اینچ تلویزیون اسنوا بیشتر از سایر مدل ها طرفدار دارند. چرا که این اندازه از تلویزیون برای اغلب منازل مناسب بوده و رزولوشن مناسبی را نیز ارائه می دهد.
از ویژگی های برجسته تلویزیون اسنوا می توان به نرخ به روز رسانی یا ریفرش ریت بالا اشاره کرد. نرخ به روز رسانی برای کسانی که با تلویزیون خود، بازی می کنند، از اهمیت بالایی برخوردار است. علاوه بر این مدل های مختلفی از تلویزیون اسنوا، دارای کیفیت full hd، 4k و حتی 8k هستند که کیفیتی خارق العاده را ارائه می دهند و تماشای فیلم و سریال و بازی کردن با این تلویزیون ها را به کاری بسیار لذت بخش تبدیل می کنند. علاوه بر کیفیت تصویر، تلویزیون های اسنوا معمولا کیفیت صدای خوبی هم دارند و غالبا دارای بلندگوهای ۲۰ واتی هستند که صدایی قدرتمند و رسا را تولید می کند. به طور خلاصه ویژگی ها و مشخصات تلویزیون اسنوا را می توان در چند مورد زیر خلاصه کرد:
- داشتن تنوع بالا در سایز
- استفاده از پنل های LED با کیفیت
- دارا بودن کیفیت 4k و بالاتر
- دارا بودن گیرنده دیجیتال داخلی در اغلب مدل ها
- برخورداری از نرخ به روزرسانی بالا
- ارائه مشخصات سخت افزاری مناسب در تلویزیون های هوشمند
تلویزیون جی پلاس
شرکت با سابقه گلدیران، جی پلاس را با هدف رقابت با بزرگان بازار و کمپانی های مشهور بین المللی پایه گذاری کرد و این برند خیلی سریع توانست جای خود را در بازار پیدا کرده و تصویر خوبی در ذهن مصرف کنندگان ایجاد کند. جی پلاس از معدود برند های ایرانی است که تلویزیون های با سایز بزرگ، حتی بالاتر از 65 اینچ تولید می کند.
جی پلاس به ارائه امکانات بالا در محصولاتش مشهور است و این موضوع در تلویزیون جی پلاس، بیشتر از سایر محصولات این شرکت نمایان است. تلویزیون های جی پلاس دارای پورت های متعدد هستند که استفاده از منابع مختلف برای دسترسی به محتوای مورد نظر را آسان می کند. علاوه بر این برخورداری از مشخصات سخت افزاری مناسب در تلویزیون های هوشمند جی پلاس، شرایط لازم برای استفاده از محتواهای اینترنتی در این تلویزیون ها را آسان می کند و کاربر حتی می تواند از نرم افزار ها و بازی های اندرویدی نیز روی تلویزیون استفاده کند. به طور خلاصه می توان ویژگی های تلویزیون جی پلاس را در موارد زیر خلاصه کرد.
- استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا
- کیفیت بسیار بالای پنل های مورد استفاده
- دارا بودن پورت های متعدد
- دارا بودن گیرنده دیجیتال داخلی در اغلب مدل ها
- برخورداری از آخرین نسخه سیستم عامل اندروید
- استفاده از سخت افزار مناسب در تلویزیون های هوشمند
بهترین راهنمای خرید تلویزیون ایرانی
اگر تصمیم خود برای خرید تلویزیون ایرانی را گرفته اید، توصیه می کنیم مدل های مختلف از برند های معرفی شده را با یکدیگر مقایسه کنید و تمامی ویژگی های چند مدل را بررسی کنید تا بهترین خرید را داشته باشد. در خرید تلویزیون تنها به سایز و اندازه توجه نداشته باشید. در تلویزیون های امروزی، مشخصات سخت افزاری و کیفیت پنل، بسیار بیشتر از سایز تلویزیون اهمیت دارد. مخصوصا اگر قصد خرید تلویزیون هوشمند دارید، حتما به مشخصات سخت افزاری و نسخه سیستم عامل استفاده شده در تلویزیون توجه باشید. هر چه سیستم عامل جدیدتر و مشخصات سخت افزاری بهتر باشد، مدت زمان بیشتری می توانید از تلویزیون هوشمند خود برای نصب برنامه ها و بازی های اندرویدی استفاده کنید.