ساعت Xiaomi Mi Watch
برند شیائومی یکی از برترین شرکت های چینی است و تا کنون تمامی سعیش را کرده تا محصولاتی مشابه به محصولات بالا رده و با قیمتی مقرون به صرفه را عرضه کند؛ اما این روزها با رونمایی از Xiaomi Mi Watch همه را شگفت زده کرده است، هرچند که در دسته گوشی ها نیز شیائومی بسیار شبیه به اپل عمل می کند ولی باز هم چنین محصولی از او انتظار نمی رفت در ساخت ساعت Xiaomi Mi تمامی نکات ریز به کار رفته در Apple Watch را شبیه سازی کرده اند و با قیمتی باورنکردنی و مقرون به صرفه در بازار عرضه کرده اند. در ادامه با ما همراه باشید تا کمی این محصول جنجالی را مورد نقد و بررسی قرار دهیم.
در اولین نگاه
جالب ترین قسمت Xiaomi Mi Watch شباهت مثال نزدنی آن با Apple Watch است که در نگاه اول حتی تشخیص آن نیز برای شما دشوار خواهد بود؛ اما خوب کمی که ریز شویم ساعت شیائومی می واچ کمی از ساعت اپل سنگین تر است و از نظر نرم افزاری نیز تفاوت های چشمگیری دارد. Xiaomi Mi Watch یک صفحه نمایش لمسی مستطیل شکل دارد، اما اصلیترین تشابه این ساعت با اپل واچ که در نگاه اول توجه تمامی کاربران را جلب می کند، دکمه چرخان در بخش سمت راست این ساعت است؛ دکمهای که کاربران آن را با نام Digital Crown نیز میشناسند.
درواقع این همان دکمه چرخانی است که در ساعت های معمولی با استفاده از آن می توان زمان را تنظیم کرد، اما اکنون دیجیتالی شده و با اندازه بزرگ تر و با کاربردهای خارق العاده تری در اختیار کاربران قرار گرفته است؛ کاربردهای این دکمه شامل حرکت در منوهای گوناگون و زوم کردن برروی نقشه و…. است. ناگفته نماند کا اگر روی این دکمه کلیک کنید، به صفحه اصلی باز میگردید. کمی پایین تر از دکمه Digital Crown دکمه ایی همچون دکمه پاور گوشی به چشم می خورد که این دکمه شما را به لیست مخاطبینتان می برد و می توانید در آن قسمت تصاویری رسم کنید و برای دوستانی که Xiaomi Mi Watch دارند ارسال کنید.
رویکردی جدید در خریدی فنی
سطح رویی Xiaomi Mi Watch را یک نمایشگر ۱.۷۸ اینچی Super AMOLED فرا گرفته که از ویژگی Always-On هم پشتیبانی میکند و 16 میلیون رنگ را نیز پشتیبانی می کند و این به تنهایی یعنی دست کم تصاویر با کیفیتی را از آن دریافت می کنید. این نمایشگر در بدنهای ۴۴ میلیمتری قرار دارد. بخش پشتی ساعت هم از سرامیک ساخته شده و سنسورهای مربوط به ضربان قلب در آن قسمت قرار گرفتهاند.
HDR چیست؟
NFC و eSIM چیست؟
شیائومی می واچ از بلوتوث، NFC و eSIM نیز پشتیبانی میکند. درست است که بلوتوث برای اتصال دستگاه ها به یکدیگر برای انتقال فایل ها و به اشتراک گذاشتن بلندگوها بهتر است اما لازم به ذکر است که ویژکی NFC در واقع همان عملکرد بلوتوث را دارد منتهی در بحث پرداخت تلفن همراه حرف های بیشتری برای زدن دارد و در این زمینه خیلی بهتر از بلوتوث عمل میکند و همواره نیز در حال پیشرفت است.
ویژگی eSIM جدیدترین و بهروزترین فرمت برای سیم کارت است. البته احتمالا بهتر است برای eSIM دیگر از عنوان سیم کارت استفاده نکنیم. نام eSIM به معنی سیم جاسازی شده (Embedded SIM) است؛ یعنی سیم کارتی که با یک گجت یکپارچه شده. eSIM یک سیم کارت واقعی نیست، بلکه یک چیپ با استاندارد SON-8 است که مستقیما داخل یک گجت تعبیه شده. با این حساب eSIM را نمیتوان خارج یا تعویض کرد. در واقع پشتیبانی از eSIM به این معنی است که شیائومی می واچ میتواند مستقلا به شبکه مخابراتی متصل شده و از گوشی بینیاز باشد. این ویژگی خود به تنهایی Xiaomi Mi Watch را از دیگر ساعت های مشابه متمایز میکند.
سیستم عامل به کار گرفته شده در Xiaomi Mi Watch
روی ساعت شیائومی می واچ شاهد سیستم عامل گوگل یعنی Wear OS هستیم، درست است که کمی سرعت انجام دستورات را پایین می آورد اما شیائومی این عیب را با به کار گیری چیپست اسنپدراگون Wear 3100 کمی بهبود بخشده است؛ رابط اختصاصی شیائومی یعنی MIUI هم روی این ساعت نصب شده تا شاهد اولین ساعت مبتنی بر Wear OS باشیم که از رابط کاربری جداگانهای بهره میبرد.
بر روی این ساعت بیش از ۴۰ اپلیکیشن از پیش نصب شده است و شیائومی یک فروشگاه اختصاصی نصب اپلیکیشن نیز روی این ساعت قرار داده است. همچنین ویژگیهای معمول در زمینه دنبال کردن فعالیتهای ورزشی هم روی این ساعت نصب شده تا دوستداران ورزش و کاربرانی که به سلامت خود اهمیت میدهند هم توجه شان جلب شود. با این ساعت امکان شنا و ثبت فعالیتهای مربوط به آن هم وجود دارد و ویژگی Firstbeat هم روی شیائومی می واچ نصب شده است. Firstbeat میتواند عملکرد ضربان قلب کاربر در حین فعالیتهای ورزشی مختلف را تحلیل کند و این امکان را در اختیار کاربر قرار میدهد تا بتواند نتیجه این تحلیل را برای افرادی که شیائومی می واچ دارند هم ارسال کنند.
ویژگی های سخت افزاری
در این سری از ساعت های شیائومی از پردازنده گرافیکی Adreno 304 GPU ، پردازنده Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 تراشه Qualcomm Snapdragon Wear 3100 (28 nm) Chipset استفاده شده است. Xiaomi Mi Watch یک گیگابایت حافظه رم و ۸ گیگابایت حافظه داخلی دارد. عمر باطری شیائومی می واچ آنطور که اعلام شده ۳۶ ساعت مداوم در صورت استفاده از اینترنت 4G می باشد. شیائومی یک باطری ۵۷۰ میلیآمپری درون می واچ قرار داده که بزرگترین باطری است که تا به حال در یک ساعت هوشمند دیدهایم اما این بزرگی دلیلی بر کارکرد پایین نیست بلکه دقیقا بلعکس است و از عمر نسبتا خوبی برخوردار است.
تفاوت Apple Watch با Xiaomi Mi Watch
یکی از تفاوت های بارز Apple Watch با Xiaomi Mi Watch این است که صفحهنمایش اپل واچ مجهز به لمس سهبعدی می باشد. به همین دلیل است که لمس صفحه، نگهداشتن دست روی یک آیتم مشخص یا فشار دادن بیشتر بخشی از صفحهنمایش، هرکدام 3 عملکرد جداگانه و کاملا متمایز از یکدیگر را ارائه میکنند. اپل این سیستم را با نام دیجیتال تاچ معرفی میکند؛ سیستم که هدف از وجود آن، سادگی کار با یک صفحه نمایش کوچک است؛ که یکی از هزار برتری اپل واچ نسبت به نمونه های مشابه می باشد.
خرید از فروشگاه اینترنتی نفیس 24
ما در نفیس 24 تمامی سعیمان را می کنیم تا بهترین برندها را با کارایی بالا به شما عزیزان معرفی کنیم، محصولاتی که طی سال ها همچنان کاربران خودشان را دارند و دنبال کننده های همیشگی که برای خرید لوازم های ریز و درشت خانه به آن ها مراجعه می کنند. متخصصان ما هر روزه از 9 صبح الی 9 شب آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.